pondělí 16. května 2011

VIAKISK - III. Kulatý stůl


Dnes večer pořádá projekt VIAKISK další ze série virtuálních Kulatých stolů a to již třetí v pořádí. Tentokrát se bude jednat o diskusi zástupců z řad lektorů a studentů oboru Informačních studií a knihovnictví z České i Slovenské republiky. 

Jedním z ústředních témat bude otázka virtuální spolupráce. Mezi dílčí témata bude zahrnutý vztah studenta ke vzdělávání, lektorům a budoucí práci. Zjišťují zástupci vyučovaného oboru Informačních studií a knihovnictví, jak jsou studenti spokojení s předměty, jejich náplní, co postrádají v daném kurikulu atd. Posledním řešeným tématem bude pozice absolventa na pracovním trhu, jak to vidí zástupci z řad lektorů a jak samotní studenti.

Kulatý stůl začne 16. 05. ve 21:00. Věříme, ačkoliv se jedná o pozdní večerní hodinu, že Kulatý stůl nebude ospalý, naopak plný energie. Uskuteční ve virtuálním prostředí Second Life na ostrově VIAKISK. Pro teleportaci na ostrov klikněte, zde.

 Pokud nemáte s virtálním prostředím Second Life doposavad žádnou zkušenost, zcela jistě Vám pomůže tento krátký videotutoriál z diílny VIAKISKU.

Žádné komentáře:

Okomentovat